Fight the Pain

De Zweedse uitvinder Rolf Strömberg ontwierp de eerste Mousetrapper in 1994. Intussen is Mousetrapper de marktleider voor centrale muizen in Scandinavië. Sinds 2018 zijn onze producten ook internationaal verkrijgbaar. Tegenwoordig weten wij, en de meeste arbo-deskundigen, ergonomen en therapeuten met ons, dat pijn achter de computer voorkomen én verholpen kan worden.

Mousetrapper is in Zweden ontwikkeld én gemaakt, we zijn er trots op dat we het hele proces volledig controleren.

Design dat het dagelijks leven gemakkelijker maakt

Het product design is heel belangrijk. Een stijlvol ontwerp zorgt ervoor dat we een product willen gebruiken. Een functioneel ontwerp maakt het product gebruiksvriendelijker. Mousetrapper focust op beide aspecten en streeft er altijd naar om producten zo esthetisch mogelijk te maken, zonder afbreuk te doen aan de functionaliteit ervan.

…

Een deel van het geheel


Duurzaamheid is zoveel meer dan alleen materiaalkeuze en transport. Alles hangt met elkaar samen. Beslissingen die we vandaag nemen, hebben consequenties in de toekomst. Natuurlijk gaat het om de verantwoordelijkheid voor het milieu. Wij vinden het echter ook belangrijk om goede voorwaarden voor onze werknemers te creëren en zo bij te dragen aan een gezonde bedrijfsvoering zonder de sociale aspecten uit het oog te verliezen. Bij Mousetrapper willen we meer doen dan alleen goed beleid schrijven. We willen werkelijk betrokken zijn en ons steentje aan een betere toekomst bijdragen.

Lees meer

Productontwikkeling voor de eisen van morgen


We leven in een wereld die voortdurend in ontwikkeling is en waarin de eisen van klanten voortdurend veranderen. Onze deskundige productontwikkelaars werken elke dag aan de ontwikkeling van nieuwe, innovatieve oplossingen. Wil je weten hoe wij onze producten ontwikkelen? Neem dan contact met ons op, we vertellen je er graag meer over!

…
…

Meer dan 25 jaar ervaring


Wij weten waar we over praten. Al 27 jaar ontwikkelen en verbeteren wij de bedrijfstak. Met slimme innovaties en geavanceerde technologie streven we er altijd naar een stap vóór te blijven in de ontwikkeling van de volgende generatie ergonomische muizen en accessoires.