Probeer een Mousetrapper eens rustig uit.
En helemaal gratis!

…

We willen dat meer mensen weten hoe fijn het is om ergonomisch te werken en dat een gecentreerde muis een enorm verschil maakt. Tegelijkertijd snappen we dat de overstap van een traditionele muis naar een ergonomische muis best lastig is, als u dit nog niet eerder hebt geprobeerd. Daarom bieden we een gratis proefperiode van 14 dagen aan, zodat u in alle rust kunt ontdekken hoe eenvoudig en soepel de Mousetrapper werkt. Probeer het vandaag nog gratis uit!

Aanbevelingen:
Waarom een ​​centrale muis aanbevelen?

Beste muis waar mijn nieuwe collega ooit mee heeft gewerkt. Zij mocht haar muis niet meenemen van haar vorige werkgever. Ze kwam al vrij snel met de vraag of ze bij ons ook mocht werken met deze muis en wilde in op zoek gaan naar een tweedehands exemplaar. Maar wij willen haar graag met deze muis laten werken omdat het voor haar de ‘beste muis ever’ is. Het was dus een kleine moeite om een nieuwe voor haar te bestellen zodat zij nog jarenlang met veel plezier hiermee kan werken.
– Lettie K.

Deze centrale muis werkt erg goed als je hand- en vingerklachten hebt. Werken met een normale muis lukte mij niet meer maar met deze centrale muis heb ik een stuk minder/geen klachten aan de artrose in mijn vingers. Een echte aanrader! Je werkt een fractie langzamer maar zo erg is dat niet, dat geeft meer tijd om stil te staan bij wat je doet.
– Jon N.

Ik ben erg tevreden met de mousetrapper. Doordat ik beperkingen heb in mijn handen, armen en schouders is dit voor mij de beste oplossing. Met een gewone ergonomische muis klik ik, vanwege mijn verstoorde motoriek, vaak mis en kan ik knoppen moeilijk bedienen. De mousetrapper geeft mij rust in mijn armen waardoor ik langer achter de computer kan werken. De prijs is vergeleken met een gewone muis wel een stuk hoger. Een aanrader voor mensen met een beperking in de fijne motoriek.
– Marc R.

Hoe gaat het in z’n werk?

Vul het formulier volledig in, zodat we contact met u kunnen opnemen en u kunnen helpen om de Mousetrapper te kiezen die bij u past.

 

De aanbieding geldt voor geselecteerde modellen.

* verplichte velden

Heeft u hulp nodig?

Aarzel niet om ons te contacteren en wij zullen u helpen.

Neem contact met ons op
…