…

Waarom Mousetrapper?

Bekijk video

Heb jij pijn aan je arm, nek en/of schouder? Mousetrapper is het muis-alternatief dat KANS en andere problemen voorkomt die kunnen optreden bij het gebruik van een normale muis. De Mousetrapper wordt recht voor het toetsenbord geplaatst en bevordert hiermee een ergonomisch gezonde werkhouding waarbij je armen dicht bij je lichaam en je handen dicht bij het toetsenbord blijven.

Zo voorkom én verlicht je klachten die kunnen ontstaan door het overstrekken van je arm bij het gebruik van een normale muis. Met Mousetrapper hoef je niet naast het toetsenbord te reiken om de muis te bedienen. De brede, zachte polssteun biedt goede ondersteuning en verlicht de spanning in je nek, schouder, arm en pols.

Waarom voor Mousetrapper kiezen

Centraal werken

Door een centrale muis te gebruiken, zoals Mousetrapper, werk je met je handen recht voor je en zijn je schouders goed uitgelijnd. Dit zorgt voor een ergonomisch gezonde werkhouding waarbij armen en handen ontspannen blijven. Dit is cruciaal om KANS (klachten aan arm, nek en/of schouders) te voorkomen die later tot problemen kan leiden.

Lees meer

Schuiven of rollen?

Op welke manier je graag werkt, wij hebben een product voor je. Met onze unieke Control Pad schuif je soepel, nauwkeurig en gemakkelijk in twee dimensies. Gebruik je liever een rollerbar, dan is de Control Bar perfect voor jou. De nieuw ontwikkelde, brede rollerbar van koolstofvezel beweegt soepel, comfortabel en zonder wrijving.

Control Pad Control Bar

Op maat gemaakt voor jou

Een ander verschil met gewone computermuizen is dat je met behulp van onze gratis MT Keys Software de toetsen op jouw Mousetrapper kunt aanpassen. Je kunt kiezen uit verschillende snelkoppelingen en functies, zoals kopiëren, plakken, vergrendelen, scherm wisselen etc. Hierdoor verminder je het klikken en werk je efficienter.

Knoppen aanpassen

…

Een Zweedse uitvinding!

Onze eerste Mousetrapper werd in 1994 gelanceerd door de Zweedse uitvinder Rolf Strömberg. Hij begreep dat de traditionele computermuis niet optimaal was om een goede ergonomische werkhouding te bereiken, wat leidde tot het ontstaan van Mousetrapper. Met bijna 30 jaar ervaring op het gebied van ergonomische producten weten we dat overbelastingsblessures, die kunnen optreden tijdens kantoorwerk, kunnen worden vermeden waardoor levenslange pijn in nek, arm en pols wordt voorkomen.

Mousetrapper – ontworpen, ontwikkeld en gemaakt in Zweden.

Lees meer

Een ergonomische muis,
speciaal voor jou.

We weten dat iedereen anders is, met andere voorkeuren. Daarom hebben we verschillende soorten ergonomische muizen. Wil je veel programmeerbare toetsen, draadloos werken of de mogelijkheid om te reinigen met desinfectiemiddel dat tot 85% alcohol bevat? Of je nu een vaste werkplek hebt of constant onderweg bent, wij hebben een product voor jou.

Bovendien kun je onze ergonomische muizen 14 dagen gratis uitproberen!

Zie producten Probeer het gratis
…

 

 

 

Een deel van het geheel

Duurzaamheid is zoveel meer dan alleen materiaalkeuze en transport. Alles hangt met elkaar samen. Beslissingen die we vandaag nemen, hebben consequenties in de toekomst. Natuurlijk gaat het om de verantwoordelijkheid voor het milieu. Wij vinden het echter ook belangrijk om goede voorwaarden voor onze werknemers te creëren en zo bij te dragen aan een gezonde bedrijfsvoering zonder de sociale aspecten uit het oog te verliezen. Bij Mousetrapper willen we meer doen dan alleen goed beleid schrijven. We willen werkelijk betrokken zijn en ons steentje aan een betere toekomst bijdragen.