…
arrow down

Zitten-staan. Staan-zitten.
Voel je goed met de Standfriend & Alpha.


Elegant en ergonomisch. De Standfriend van Mousetrapper is het nieuwste product in onze reeks oplossingen om onnodige pijn, bij computerwerk, te voorkomen. Door afwisselend staand en zittend te werken, voel je je beter en fitter. Maak de set compleet met de Alpha en je hebt een elegante en ergonomische oplossing voor thuis of op kantoor.

Standfriend


Iedereen voelt zich beter bij een gevarieerde werkhouding. De Standfriend is de perfecte oplossing om je werkhouding eenvoudig af te wisselen, hij is gemakkelijk op jouw ideale werkhoogte in te stellen. Op het ruime toetsenbordplatform kun je ook nog je mobiel, notitieboekje of een glas water kwijt.

De Standfriend is eenvoudig op te bergen, het compacte platte ontwerp neemt weinig ruimte in beslag. Hang hem aan de muur of berg hem op als je hem niet nodig hebt.

Lees meer over Standfriend

Mousetrapper Alpha


De Alpha is ons meest complete product en combineert de voordelen van een gecentreerde muis met het gebruiksgemak van een volledig toetsenbord. De Alpha is draadloos te gebruiken via Bluetooth en heeft een lange batterijduur tot wel 2 maanden.

De Alpha heeft 19 programmeerbare toetsen die aan jouw behoefte kunnen worden aangepast. Het is de beste oplossing voor iedereen die pijn op het werk, door veelvuldig computerwerk, wil voorkomen en verminderen zonder afbreuk te doen aan efficiëntie of flexibiliteit.

Lees meer over Alpha

Neem contact met ons op voor meer informatie

U ontvangt uw Mousetrapper enkele dagen later en kunt hem uitproberen in uw omgeving. Zorg ervoor dat u de originele verpakking van het product bewaart.

Vragen? Neem contact op!

Bjorn Bulder
Sales Director Europe

bjorn.bulder@mousetrapper.com

+31 6 301 05 645