arrow down

 

Het ergonomische thuiskantoor


Hybride werken geeft werknemers veel flexibiliteit. Let er wel op de thuiswerkplek goed in te richten zodat lichamelijke problemen voorkomen kunnen worden. Uit ons SIFO-onderzoek blijkt dat 46% vanuit huis werkt, en tegelijkertijd zien we dat computer gerelateerde klachten aan arm, nek en/of schouders enorm is gestegen.

Hier vind je tips om onnodige pijn te voorkomen, oefeningen die helpen en producten die je helpen om in de juiste houding te werken – wat we gecentreerd noemen.

Standfriend


Iedereen voelt zich beter bij een gevarieerde werkhouding. De Standfriend is de perfecte oplossing om je werkhouding eenvoudig af te wisselen, hij is gemakkelijk op jouw ideale werkhoogte in te stellen. Op het ruime toetsenbordplatform kun je ook nog je mobiel, notitieboekje of een glas water kwijt.

Lees meer over Standfriend Kopen

Mousetrapper Alpha


De Alpha is ons meest complete product en combineert de voordelen van een gecentreerde muis met het gebruiksgemak van een volledig toetsenbord. De Alpha is draadloos te gebruiken via Bluetooth en heeft een lange batterijduur tot wel 2 maanden.

Lees meer over Alpha Kopen

Ergonomische producten voor het thuiskantoor


Met eenvoudige hulpmiddelen wordt onnodige pijn vermeden. Mousetrapper heeft vanaf het begin toegewijd gewerkt om de beste ergonomische muisoplossing te ontwikkelen. Al onze muisoplossingen zijn erop gebaseerd dat u centraal – of zoals we zeggen in de Zone – werkt om uw armen en handen dicht bij uw lichaam te houden. Dit voorkomt spanningen die kunnen leiden tot levenslange pijnklachten, de zogenaamde RSI, Repetitive Strain Injury. Hier vindt u een selectie van onze gecentreerde muisoplossingen en enkele producten die u een betere werkhouding thuis geven.

Werk je in De Zone? Onze producten

Spaar je voeten met Active

Als je de mogelijkheid hebt, is het goed om de werkhouding van zittend naar staand te veranderen. Door staand te werken verbranden we bijna twee keer zoveel energie als wanneer we zitten, en het is goed voor zowel rug als nek, schouder en armen. Je merkt merkbare verbeteringen door grote delen van de dag staand te werken. Ons lekker zachte tapijt Active zorgt ervoor dat je voeten niet vermoeid raken, waardoor je langer kunt staan.

Lees meer over Active

5 oefeningen die pijn in nek, schouder, arm en pols tegengaan


Hier zijn tips voor enkele oefeningen die u gemakkelijk thuis kunt doen. Het belangrijkste is niet wat je doet, maar het lichaam en de belangrijkste spiergroepen activeren om de bloedcirculatie te verhogen.

Squats | Sta op en houd je armen recht voor je. Leun iets naar voren en doe 5-10 squats, zo diep mogelijk zonder het evenwicht te verliezen. Als je het moeilijk vindt, kun je het bureau voorzichtig vasthouden.

Lichte push-ups | Leg je handen tegen de rand van de tafel en doe 5-15 push-ups.

Kuitlift | Ga staan ​​met je voeten op schouderbreedte uit elkaar. Ga op je tenen staan, liefst zo hoog mogelijk. Probeer 5-10 kuitliften te doen.

Oefening voor de nek | Een oefening die je zittend kunt doen. Knijp je handen achter je nek, duw je hoofd voorzichtig naar achteren en strek je borst naar voren, buig je rug en strek je uit. Maak vervolgens je rug rond en druk je kin tegen je borst. Houd je handen achter je nek en draai je schouders zijwaarts en strek je stevig uit. Herhaal beide oefeningen een paar keer.

Schouders en armen | Ga zitten en strek je armen recht omhoog. Beweeg je handen langzaam naar achteren. Herhaal een paar keer. Laat je armen zijwaarts zakken, nog steeds gestrekt, zodat je ellebogen in lijn zijn met je oren. Duw je armen naar achteren, wanneer je de positie hebt gevonden buig je ook je handen naar achteren. Kijk hoe lang je de positie kunt behouden.

Neem contact met ons op voor meer informatie

U ontvangt uw Mousetrapper enkele dagen later en kunt hem uitproberen in uw omgeving. Zorg ervoor dat u de originele verpakking van het product bewaart.

Vragen? Neem contact op!

Bjorn Bulder
Sales Director Europe

bjorn.bulder@mousetrapper.com

+31 6 301 05 645