Gratis Mousetrapper Advance 2.0 voor arbo-online lezers!!

  • Color
  • Color

Voorkom én verhelp KANS met Mousetrapper Advance 2.0


De Mousetrapper Advance 2.0 is onze bestseller. Door met een centrale muis te werken voorkom én verlicht je KANS (ook wel bekend als RSI) en andere problemen die kunnen optreden bij het gebruik van een gewone computermuis.

Probeer Mousetrapper Advance 2.0

Vul hieronder uw gegevens in. Eén van onze medewerkers neemt zo spoedig mogelijk contact met u op om de werking van het gratis product uit te leggen.

De Mousetrapper Control Pad is geen touchpad


De Mousetrapper Control Pad is geen touchpad, het is een mechanisch Control Pad met een uniek gevoel. Door uw wijsvinger, middelvinger en ringvinger hierop te plaatsen, kunt u de cursor met eenvoudige bewegingen besturen omdat het bedieningspaneel soepel in beide richtingen beweegt. De ‘muisklik’ zit ook in het Control Pad verwerkt, evenals de scroll-functie. De Advance 2.0 werkt intuïtief en is erg gebruiksvriendelijk.

Uit onderzoek blijkt dat de ‘muisarm’ door het thuiswerken enorm toeneemt


Uit een recent onderzoek dat in Zweden door Kantar SIFO in opdracht van Mousetrapper werd uitgevoerd, blijkt dat 46% van de kantoormedewerkers vanuit huis werkt, in Zweden gaat het dan over ongeveer 1.700.000 mensen. Toen we ze vervolgens vroegen of de klachten begonnen toen ze tijdens de pandemie vanuit huis moesten werken, kregen we een verrassend antwoord.

Lees het onderzoek

1. Plaats je voeten stevig op de grond

Stel je stoel zo af dat je voeten goed op de vloer rusten, in een positie iets voor de knieën. Gebruik indien nodig een voetensteun.

2. Houd je armen in een hoek van 90°

Ontspan je schouders en houd je ellebogen in een hoek van ongeveer 90°. Als je van positie verandert, probeer je armen dan binnen een hoek van 70° tot 135° te houden. Probeer af en toe staand te werken.

3. Werk gecentreerd

Als je KANS wilt voorkomen, is het van belang dat je je handen binnen je schouders houdt. Een veelvoorkomend probleem is dat mensen continue hun arm draaien om de muis naast het toetsenbord te pakken. Wanneer je een ergonomische centrale muis, zoals een Mousetrapper gebruikt, dan kun je een goede houding aannemen waarbij je armen en handen ontspannen blijven. Een centrale muis zorgt na een paar weken voor merkbare verlichting van de pijn.

Laatste kans – vraag nu een gratis Mousetrapper Advance 2.0 aan!

Vragen? Neem contact op!

Bjorn Bulder
Sales Director Europe

bjorn.bulder@mousetrapper.com

+31 6 301 05 645