…
arrow down

Ontdek onze complete ergonomische oplossingen


Heb jij pijn aan je arm, nek en/of schouder? Mousetrapper is het muis-alternatief dat KANS en andere problemen voorkomt die kunnen optreden bij het gebruik van een normale muis. De Mousetrapper en Type staan recht voor je op het bureau en bevordert direct een ergonomisch gezonde werkhouding waarbij je armen dicht bij je lichaam en je handen dicht bij het toetsenbord blijven. Zo voorkom én verlicht je klachten die kunnen ontstaan door het overstrekken van je arm bij het gebruik van een normale muis. Met Mousetrapper hoef je niet naast het toetsenbord te reiken om de muis te bedienen. De brede, zachte polssteun biedt goede ondersteuning en verlicht de spanning in je nek, schouder, arm en pols.

Type


Zoek je een ergonomisch toetsenbord? Dan is de Type jouw eerste keuze! Combineer hem met één van onze centrale muizen waardoor je automatisch in een ergonomisch verantwoorde houding zit. De Type heeft nog een aantal leuke kenmerken zoals zonne-panelen, Bluetooth en programmeerbare toetsen. En hij is bovendien gemaakt van 100% gerecycled plastic.

Lees meer

Type Mini


Werk je veel op een laptop en zet je die het liefst op een standaard waardoor je de juiste kijkhoogte hebt? Kies dan de compacte en ergonomische Type Mini. Voor én achter in hoogte verstelbaar en eventueel uit te breiden met de losse NumPad. En net als zijn grote broer is hij volledig gemaakt van gerecycled kunststof!

Lees meer

NumPad


Een los compact numeriek toetsenbord zoals de NumPad maakt je werk gemakkelijker als je veel met cijfers werkt. De NumPad is draadloos en is de perfecte aanvulling op de Type Mini en Alpha. Het is ook handig om de NumPad met een laptop te gebruiken.

Lees meer

Waarom voor Mousetrapper kiezen

Centraal werken

Door een centrale muis te gebruiken, zoals Mousetrapper, werk je met je handen recht voor je en zijn je schouders goed uitgelijnd. Dit zorgt voor een ergonomisch gezonde werkhouding waarbij armen en handen ontspannen blijven. Dit is cruciaal om KANS (klachten aan arm, nek en/of schouders) te voorkomen die later tot problemen kan leiden.

Lees meer

Schuiven of rollen?

Op welke manier je graag werkt, wij hebben een product voor je. Met onze unieke Control Pad schuif je soepel, nauwkeurig en gemakkelijk in twee dimensies. Gebruik je liever een rollerbar, dan is de Control Bar perfect voor jou. De nieuw ontwikkelde, brede rollerbar van koolstofvezel beweegt soepel, comfortabel en zonder wrijving.

Control Pad Control Bar

Op maat gemaakt voor jou

Een ander verschil met gewone computermuizen is dat je met behulp van onze gratis MT Keys Software de toetsen op jouw Mousetrapper kunt aanpassen. Je kunt kiezen uit verschillende snelkoppelingen en functies, zoals kopiëren, plakken, vergrendelen, scherm wisselen etc. Hierdoor verminder je het klikken en werk je efficienter.

Knoppen aanpassen

Bestel vandaag nog een Mousetrapper!

U ontvangt uw Mousetrapper enkele dagen later en kunt hem uitproberen in uw omgeving. Zorg ervoor dat u de originele verpakking van het product bewaart.

Abonneer op onze nieuwsbrief!

Wil je meer weten over Mousetrapper en hoe we jou kunnen helpen ergonomischer te werken, schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!